Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Faragott sírjel emlékeztet az édesanyja mögül kiszakított kislányra Sorkifaludnál

A négyes kereszteződésben még a záporok sem tudták elmosni a másfél hete történt baleset nyomait. A búzatáblában alkatrészek, üvegtáblák hevernek, a járművezetőket pedig egy faragott sírjel emlékezteti a halálos karambolra.

Több ezren könnyezték meg, amikor július 24-én éjfél előtt kiderült, hogy a sorkifaludi balesetben életveszélyesen megsérült kislány elhunyt. Baleset Sorkifaludnál - Kirepült egy gyerek az autóból - Frissítve 2020. July 24. 21:40 Az ötéves Rozina a bal hátsó ülésen ült, gyermekülésben, szabályosan bekötve. A jobb hátsó ülésen testvére utazott, szintén szabályosan bekötve. A barátaiknál játszottak délután, vacsorázni indultak haza.

A hírhedt négyes kereszteződésben a védett úton haladó Mazda terepjáró oldalába eddig tisztázatlan körülmények között belehajtott egy traktor, ami kiszakította a kocsi oldalát, kitépte a bal hátsó ülést a gyermekkel együtt. A felboruló traktor maga előtt tolta az ülést.

A súlyosan sérült gyermekét megtaláló anya maga kezdte meg a kislány újraélesztését. Az anya kezdte meg kislánya újraélesztését 2020. July 25. 11:23 A baleset után végig eszméletlen gyermekről kiderült, hogy az életének megmentése nem lehetséges. Édesanyja elbúcsúzott tőle, mielőtt a szívmonitoron kiegyenesedett a vonal...

TM

Az elmúlt években egyetlen halálos kimenetelű balesettel kapcsolatban sem kaptunk annyi kérdést, mint a sorkifaludi tragikus kimenetelű karambollal kapcsolatban. Meglett, sokat látott férfiemberek is törölgették a könnyeiket. És talán sokaknak jutott eszébe, hogy ez akár velük is megtörténhetett volna.

TM

Valamennyire szerencse a tragédiában, hogy a Mazda terepjárónak nem egy üléslapja volt hátul, így a kislány testvérét nem rántotta ki a traktor az autóból. Ő karcolás nélkül megúszta a balesetet. Sokáig úgy tudtuk, hogy az édesanya sem sérült meg, de kiderült, hogy a kislánya megmentése minden más fájdalmat elnyomott a szervezetében. Ő is töréses, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Ismerőseinek külön kiemelte azt a fiatal párt, akik végig mellette voltak és a lány az újraélesztést is átvette volna, ha a mentők később érnek ki.

Sokan kérdezték, hogy mennyire belátható a kereszteződés? A két méter magas kukoricától szinte semennyire. Nappali képeinken ez jól kivehető.

TM

A baleset körülményeit a rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja. A traktor vezetője műszaki hibára hivatkozott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra