Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Farkasfalkát láttak a Bükkben

Vasárnap reggel hét óra körül öt farkast látott egy fiatalember a Bükkben. Az állatokról készült fényképeket az egyik barátja tette közzé a közösségi oldalán – vette észre a sokszinuvidek.24.hu .

Gábor Böky

Ma hajnalban fotózott egy ismerős 5 farkast a Bükkben!! A pontos helyet nem én sem teszem közzé!!

A lap megkereste a fotókat feltöltőt, aki elmondta, az öttagú farkasfalkára körülbelül 50-80 méteres távolságban lett figyelmes az ismerőse. Az állatok futkároztak, ketten pedig játszottak egymással, mintha erőfitogtatás ment volna. Azt nem árulják el, pontosan hol készültek a képek, nem szeretnék, ha vadászok erednének a falka nyomába.

Júliusban írtuk A medvék már itt vannak, jönnek a farkasok 2018. July 10. 10:11 , hogy egyre több nagyvad jön vissza hazánkba, medvét és farkast is egyre többen látnak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra