Farsangi jelmezversenyt indítunk Instagramon!

Keressük a legkreatívabb és legmókásabb jelmezeket!

Javában benne járunk a 2023-as farsangi idényben, ami a bálok, karneválok, jelmezek és a fánkevés ideje. A hagyomány szerint ezzel elűzzük a hideg és zord telet, hogy felváltsa a napfényes, meleg, tavaszi idő. És miért ne mulatnánk jól eközben? ;)

Mi, a Nyugat.hu szerkesztősége, azzal szeretnénk emlékezetessé és szórakoztatóvá tenni az év ezen időszakát számotokra, hogy farsangi jelmezversenyt hirdetünk Instagramon. Arra buzdítunk mindenkit, hogy találjon ki és nevezzen be minél kreatívabb, minél humorosabb maskarákat, és szerezzünk egymásnak néhány vidám percet!

Várjuk a legkisebbekről és a legnagyobbakról készült pályamunkákat egyaránt, hiszen a mókázásnak nincs korhatára.

Mindegy, hogy Te készítetted, vagy épp Te viseled, ha büszke vagy rá, oszd meg a közösségünkkel!

Február 8., szerdától kezdődően, 10 napon át keressük a legviccesebb és a legeredetibb ötleteket! A legtöbb lájkot kapott alkotásaitokból összeállítást készítünk, melyet közzéteszünk a Nyugat.hu-n, valamint Facebook és Instagram oldalunkon is.

A játékszabályok a szokásosak

A nevezés menete (február 8-12.):

 • kövesd be a Nyugat.hu-t Instagramon!
 • töltsd fel Instagramra az általad viselt vagy készített jelmez képét!
 • a szövegbe írd bele, hogy #nyugatfarsang2023
 • A szavazás menete (február 13-17.):

  Február 13., hétfőtől a Nyugat.hu Instagram profiljában megtalálod a #nyugatfarsang2023 felirattal ellátott képeket, amikre lájkkal szavazhatsz.

  A verseny 10 napig tart, aminek a végén, február 18-án este, a legkedveltebb képeket összegyűjtjük nektek és közzétesszük a Nyugat.hu főoldalán, Facebook oldalán és Instagramján is.

  Farsangi jelmezverseny Instagramon
  Nyugat.hu
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Játék