Farsangi jelmezversenyt indítunk Instagramon!

Keressük a legkreatívabb és legmókásabb jelmezeket!

Javában benne járunk a 2023-as farsangi idényben, ami a bálok, karneválok, jelmezek és a fánkevés ideje. A hagyomány szerint ezzel elűzzük a hideg és zord telet, hogy felváltsa a napfényes, meleg, tavaszi idő. És miért ne mulatnánk jól eközben? ;)

Mi, a Nyugat.hu szerkesztősége , azzal szeretnénk emlékezetessé és szórakoztatóvá tenni az év ezen időszakát számotokra, hogy farsangi jelmezversenyt hirdetünk Instagramon . Arra buzdítunk mindenkit, hogy találjon ki és nevezzen be minél kreatívabb, minél humorosabb maskarákat, és szerezzünk egymásnak néhány vidám percet!

Várjuk a legkisebbekről és a legnagyobbakról készült pályamunkákat egyaránt, hiszen a mókázásnak nincs korhatára.

Mindegy, hogy Te készítetted, vagy épp Te viseled, ha büszke vagy rá, oszd meg a közösségünkkel!

Február 8., szerdától kezdődően, 10 napon át keressük a legviccesebb és a legeredetibb ötleteket! A legtöbb lájkot kapott alkotásaitokból összeállítást készítünk, melyet közzéteszünk a Nyugat.hu -n, valamint Facebook és Instagram oldalunkon is.

A játékszabályok a szokásosak

A nevezés menete (február 8-12.) :

 • kövesd be a Nyugat.hu-t Instagramon !
 • töltsd fel Instagramra az általad viselt vagy készített jelmez képét!
 • a szövegbe írd bele, hogy #nyugatfarsang2023
 • A szavazás menete (február 13-17.) :

  Február 13., hétfőtől a Nyugat.hu Instagram profiljában megtalálod a #nyugatfarsang2023 felirattal ellátott képeket, amikre lájkkal szavazhatsz .

  A verseny 10 napig tart, aminek a végén, február 18-án este , a legkedveltebb képeket összegyűjtjük nektek és közzétesszük a Nyugat.hu főoldalán, Facebook oldalán és Instagramján is.

  Farsangi jelmezverseny Instagramon
  Nyugat.hu
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Játék