Fát döntött a BMW a szombathelyi strandnál

Megugrott a BMW, a sofőrje pedig rosszul reagált a hirtelen megérkező nyomatékra. Az eredmény egy gyökerestől kiszabott nagy fa és egy csúnyán összetört autó.

A szombathelyi Bartók Béla körúton haladt a Haladás pálya felől a fedett uszoda irányába egy BMW 320d. A Tófürdő mellett a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, áttért a szemközti sávba, majd a padkára felfutva érintőlegesen ütközött egy fával. A következő pillanatban a BMW frontálisan ütközött egy másik fával, amit gyökerestől szabott fel a fagyos földből, emellett a törzsét is kettétörte. Az autóban utazó két ember sértetlenül szállt ki a roncsból Az autót vezető hölgy nem mentegetőzött.

Fát döntött a BMW Szombathelyen
Fát döntött a BMW Szombathelyen
Tánczos Mihály

-

Megcsúsztam és ez lett az eredménye. A megengedett sebességgel közlekedtem. Sajnos ezt az autót még nagyon keveset vezettem és ezért nem ismertem

- árulta el a sofőr a nyugat.hu-nak. A baleset előtti pillanatokban a vezető megpróbált gázt adni, de a dízelautó erre lomhán reagált, ami a benzines autóhoz szokott vezetőnek furcsa volt, ezért jobban a gázra lépett. Ugyanekkor azonban már megérkezett a nyomaték és a BMW meglódult, amire a sofőr ijedten reagált. Az autó a -10 fokban síkos területre futott és innen már nem tudta megmenteni a vezető.

Bár a BMW jobb eleje kapta az ütés nagyobb részét, ezen az oldalon mégsem nyílt ki a légzsák. Az anyósülésen egyébként az autó tulajdonosa ült, aki örült annak, hogy nem történt nagyobb baj. A kidöntött fát a tűzoltók fűrészelték szét. A rendőrség szabálysértési eljárást indított a sofőr ellen. A helyszínelés idején félpályán haladhatott a forgalom. Személyi sérülés nem történt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló