Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Fedélzeti kamerája buktatta le a sofőrt

Jócskán túllépte a megengedett sebességet a baleset előtt.

Súlyosan megsérült a sofőr és az utasa abban a balesetben, ami 2021. január 19-én történt, 21 óra 25 perckor a 710-es főúton.

A Balatonakarattya felé tartó jármű átrepült egy körforgalmon, majd árokban  állt meg. A sofőr elmondta, hogy kb. 90 kilométer/órás sebességgel haladt és egy út szélén álló vad elvonta a figyelmét. A sofőr valószínűleg arról is elfeledkezett, hogy az autójában menetrögzítő kamera is  volt, a felvétel alapján pedig akkor is kiszámítható a sebessége, ha a fedélzeti kamera nem rendelkezik beépített GPS-szel.

Fedélzeti kamerája buktatta le a sofőrt
TM/Nyugat.hu

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit, a kijárási korlátozás megszegéséért pedig szabálysértési feljelentéssel éltek a sofőrrel és utasával szemben a rendőrök.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra