Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Közeli videón a szökött fegyveres rab lelövése és elfogása

A BRFK tette közzé a videót, az eset még pénteken történt Budapesten.

A rendőrség közeli videófelvételt hozott nyilvánosságra a Budapesten fegyverrel megszökött fogoly elfogásáról.

A rab péntek délelőtt szökött meg a tárgyalásáról a Fővárosi Törvényszék Markó utcai épületéből. A rab megszerezte az egyik őr fegyverét, majd erőszakkal beült az egyik autóba az utcán, a sofőrt a fegyverrel fenyegetve. Az autó egészen a XV. kerületig, a Szentmihályi és Nyírpalota út kereszteződéséig jutott.

Ott a rendőrök leszorították az autót, így egy másikba próbált beülni, a megállított mercedeses sofőr azonban nem hagyta magát: dulakodni kezdett a férfival, aki a hozzá közelítő rendőrök felé lőtt. A rendőrök viszonozták a tüzet, eltalálták a szökevényt, akit mentővel - a hírek szerint válságos állapotban - vittek kórházba. Állapota azóta stabilizálódott, már nincs életveszélyben.

A videót hanggal nézzék meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra