Fegyveres rablás Szombathelyen, kivonult a TEK egy Paragvári utcai lakóházhoz (Folyamatosan frissítve!)

Elkapták az állítólagosan alacsony termetű támadót.

FRISSÍTÉS:

Megérkezett a TEK

Több járművel érkezett a TEK a Paragvári utcai házhoz: a csapat lövedékálló pajzzsal, golyóállómellényben, kutyával bevonult az épületbe. Munkatársunk a helyszínen úgy látta, el is vittek valakit, majd el is viharzottak, tehát az akció valószínűleg sikeres volt. A rendőri jelenlét még mindig erőteljes a környéken.

Kivonult a TEK a Paragvári utcába
Tánczos Mihály

A kabátos, csuklyás férfi egy fegyvernek látszó tárgyat fogott rá a fiatal eladónőre 15 óra után, Szombathelyen, majd a bevétellel elmenekült. A rendőrség nagy erőkkel keresi az alacsony támadót.

Fegyveres rablás Szombathelyen
Tánczos Mihály

Információink szerint nem esett pánikba a fegyver láttán a megfenyegetett eladó a szombathelyi Paragvári utcai dohányboltban. A rablás után hívta a rendőrséget. Lövés nem dördült el a rablás során.

Fegyveres rablás Szombathelyen
Tánczos Mihály

Úgy tudjuk, hogy a rablást elkövető férfi nem viselt maszkot, a kabátjának csuklyájával takarta az arcát.

Fegyveres rablás Szombathelyen
Tánczos Mihály
Fegyveres rablás Szombathelyen
Tánczos Mihály

Azóta a rendőrök körbevették a Fiatal Házasok Otthonát, ami összefüggésben lehet a rablással:

Nyugat.hu

A rendőrség közleménye:

Keresi a rendőrség azt a férfit, aki feltehetően felfegyverkezve rabolt ki egy dohányboltot Szombathelyen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. április 24-én 14 óra 47 perc körül egy harmincas éveiben járó, kék kabátot és kapucnit viselő férfi bement a Paragvári utcában található Nemzeti Dohányboltba, ahol az eladót a nála lévő fegyverrel, vagy annak utánzatával megfenyegette, majd a bevétel átadására szólította fel. Az alkalmazott nem tanúsított ellenállást és a fenyegetés hatására átadta a férfinek a kassza tartalmát. Az elkövető az így megszerzett pénzzel gyalog menekült el a helyszínről.

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló