Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombathelyi fegyveres rablás szemtanúit keresik a rendőrök

A tettes június 30-án késő este rabolta ki Szombathelyen a Szűrcsapó utcai kaszinót. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2009. június 30. napján 23.45 óra körüli időben – egyik kezében fegyvernek látszó tárggyal, másik kezében gázsprayvel – Szombathelyen egy férfi lépett be a Szűrcsapó utcai kaszinóba és az ott lévő alkalmazottat a kasszában lévő pénz átadására kényszerítette.

Az ismeretlen tettes a bűncselekmény elkövetése során 755.600 Ft készpénzt és 410 Eurót zsákmányolt, melyet egy fekete színű sporttáskába pakoltatott, majd – feltehetően - a Domus Áruház emeletére vezető lépcsőn keresztül elmenekült.

Az ismeretlen tettes személyleírása:
- kb. 180-190 cm magas, kifejezetten vékony, szikár testalkatú, 30 év körüli férfi, aki az elkövetéskor:
- fekete színű hosszú ujjú pamut felsőt,
- fekete színű hosszú pamut melegítő nadrágot (mindkét külső lábszáron fehér csíkkal)
- fehér színű sportcipőt, fején fekete szövetsapkát viselt, arcát egy fekete színű, apró fehér mintás fejkendővel takarta el.

A hatóság a 06 94/521-102 és a 0630/5910338 telefonszámokon vagy a 107-es segélyhívón várja mindazok jelentkezését, akik a bűncselekmény időpontjában a Domus Áruház környékén a fenti személyleírású férift látták, illetve a bűncselekmény elkövetésével vagy az elkövető kilétével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló