Szombathelyi fegyveres rablás szemtanúit keresik a rendőrök

A tettes június 30-án késő este rabolta ki Szombathelyen a Szűrcsapó utcai kaszinót. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat fegyveresen elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2009. június 30. napján 23.45 óra körüli időben – egyik kezében fegyvernek látszó tárggyal, másik kezében gázsprayvel – Szombathelyen egy férfi lépett be a Szűrcsapó utcai kaszinóba és az ott lévő alkalmazottat a kasszában lévő pénz átadására kényszerítette.

Az ismeretlen tettes a bűncselekmény elkövetése során 755.600 Ft készpénzt és 410 Eurót zsákmányolt, melyet egy fekete színű sporttáskába pakoltatott, majd – feltehetően - a Domus Áruház emeletére vezető lépcsőn keresztül elmenekült.

Az ismeretlen tettes személyleírása:
- kb. 180-190 cm magas, kifejezetten vékony, szikár testalkatú, 30 év körüli férfi, aki az elkövetéskor:
- fekete színű hosszú ujjú pamut felsőt,
- fekete színű hosszú pamut melegítő nadrágot (mindkét külső lábszáron fehér csíkkal)
- fehér színű sportcipőt, fején fekete szövetsapkát viselt, arcát egy fekete színű, apró fehér mintás fejkendővel takarta el.

A hatóság a 06 94/521-102 és a 0630/5910338 telefonszámokon vagy a 107-es segélyhívón várja mindazok jelentkezését, akik a bűncselekmény időpontjában a Domus Áruház környékén a fenti személyleírású férift látták, illetve a bűncselekmény elkövetésével vagy az elkövető kilétével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló