A takarékszövetkezet fegyveres rablóját keresik

Személyleírással keresi a rendőrség azt a férfit, aki tavaly december 23-án délután Szombathelyen kirabolta a Kiskar utcai takarékszövetkezetet. A rablásról készült videó nálunk is megtekinthető.

A rendőrség felhívása

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya nyomozást rendelt el fegyveres rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki 2009. december 23-án 15:10 óra körüli időben a Rum és Vidéke Takarékszövetkezet Szombathely, Kiskar utcai kirendeltségében az ott dolgozó alkalmazottakat gázpisztollyal a pénz átadására kényszerítette Fegyveres rablás Szombathelyen - levegőbe lőtt a rabló 2009. December 23. 17:29 , majd azzal eltávozott.

Az ismeretlen elkövető személyleírása: kb. 170-180 cm magas, erős testalkatú férfi, akin az elkövetéskor fekete kapucnis dzseki, arca előtt fekete sál, sötét színű farmernadrág és cipő volt. Az elkövetőről rögzített videó felvétel megtekinthető a vasnepe.hu és a nyugat.hu internetes portálokon Videó a belvárosi fegyveres rablóról (Felhívás) 2010. January 05. 20:33 .

Ha valaki felismeri, hívja a rendőrséget!

A Rum és Vidéke Takarékszövetkezet ügyvezető igazgatója 500.000 forint nyomravezetői jutalmat ajánlott fel azon személynek, aki az elkövető elfogását döntően segítő információkat szolgáltat a rendőrségnek.

Jelentkezni a 06-94/313-355 hívószámú üzenetrögzítőn, továbbá munkaidőben a 06-94/521-102 telefonszámon, valamint az ingyenesen hívható 107 segélyhívó-számon lehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Videó a belvárosi fegyveres rablóról (Felhívás)

Ezúttal is megkaptuk a kirabolt takarékfiókban készült felvételeket. Bár ezúttal a minőség nem túl jó, de lehet, hogy valaki ez alapján is ráismer a fegyveres rablóra.

Fegyveres rablás Szombathelyen - levegőbe lőtt a rabló

A levegőbe lőtt a fegyveres rabló egy szombathelyi takarékszövetkezetben. Senki sem sérült meg, a rendőrök nagy erőkkel keresik a tettest.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló