Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Fejbe lőtték a vállalkozót, de el tudott menekülni a helyszínről

Újabb részletek a Kám melletti bűnügyről.

Hétfőn este még tartott a helyszínelés Kám belterületén, az önkormányzat épülete mellett. A helyszínre folyamatosan érkeztek rendőrautók, fegyverszakértő, civil ruhás nyomozók. A helyszínelés teljes védőfelszerelésben zajlik cikkünk megjelenésekor. Itt áll az a Mercedes személyautó, amivel a Fejér megyei vállalkozó elmenekült arról a helyszínről, ahol elképzelhetően ki akarták végezni Sörétessel lőttek rá egy vállalkozóra Vas megyében 2018. September 10. 15:07 .

Fejbe lőtték a vállalkozót, de elmenekült a helyszínről
Forrás:

Az erősen vérző férfi ebből a kilőtt ablakú járműből szállt ki, a szájából dőlt a vér és annyit mondott a segítségére siető fiatal nőnek, hogy

Meglőttek!

Azonnal az orvosi rendelőbe kísérték, ahonnan értesítették a rendőrséget és a mentőket. A meglőtt férfi testvére a 112Press-nek azt mondta, bátyján életmentő műtétet hajtottak végre, az állkapcsába csavar került.

Fejbe lőtték a vállalkozót, de elmenekült a helyszínről
Forrás:

A férfit a hozzátartozó elmondása alapján a fején több helyen, a mellkasán és a vállánál érte golyó és sörét. A beszerzett adatok alapján a férfire nem egy fegyverből tüzeltek, azt viszont nyomatékosan jelezzük, hogy ez egyelőre nem megerősített információ.

Fejbe lőtték a vállalkozót, de elmenekült a helyszínről
Forrás:

A testvér maga is beszélt a feltételezett támadóval, mivel vasárnap ő vette fel a telefont, a 30 év körülire saccolt férfi pedig elmondta, hogy úgy kapta a telefonszámot egy korábbi üzletfelüktől, ebben pedig semmi szokatlan nem volt. A férfi elmondta, hogy kb. 80 kiló agancsot kínál eladásra, majd az ár tisztázása után a férfi megadott egy kámi címet, ahol hétfőn találkozhatnak. A megadott paraméterek szerint a vállalkozónál minimum több százezer forint készpénzt sejthettek a támadói (vagy támadója).

Fejbe lőtték a vállalkozót, de elmenekült a helyszínről
Forrás:

A vasárnapi megbeszélés után hétfőn újból telefonált a férfi és annyiban módosította a megbeszélteket, hogy találkozzanak inkább a 8-as főút mellett, mert az illető nem akarja, hogy Kámban rácsodálkozzanak az agancsokra. A Fejér megyei vállalkozó rá is állt erre. Arról nem beszéltek, hogy a felesége is vele megy az üzlet megkötésére.

Fejbe lőtték a vállalkozót, de elmenekült a helyszínről
Forrás:

A 62 éves vállalkozó a megbeszélt időben oda is ért a 8-as főút leágazásához és rákanyarodott egy erdei útra. Az első kanyart még be tudta venni, de az után ágak feküdtek az úton. Közben hívta az üzletfele, hogy merre jár és biztatta, hogy jó felé megy, menjen csak tovább.

Fejbe lőtték a vállalkozót, de elmenekült a helyszínről
Forrás:

A vállalkozó kiszállt a Mercedesből és éppen az ágakat akarta lerugdalni a kocsi elől, amikor a felesége elmondása szerint lövések dördültek. Az asszony nagyon megijedt és lebukott a kesztyűtartó elé, a férje pedig vérző fejjel bevágódott az autóba, amire még ekkor is lőttek. A hozzátartozó elmondása alapján bokorból lőttek az ismeretlenek, úgy véli, ketten lehettek és nem megijeszteni akarták a férfit, hanem kivégezni.

A rendőrség több órán keresztül helyszínelt a megadott erdőszélen.

(Forrás: 112Press információ)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra