Súlyosan megsérült egy tinédzser, miután fejest ugrott a Fertőbe

Osztálytársai mentették ki a tóból.

Hétfő délután Pátfalu (Podersdorf) mellett sérült meg súlyosan egy 17 éves diák, miután egy vízibicikliről fejest ugrott a Fertő tó vizébe.

A Mödligi járásbeli diák és több kortársa mintegy 200 méterre behajóztak a tóra, a szerencsétlenül járt fiatal pedig tanára tiltása ellenére fejest ugrott a vízbe. Itt az átlagos vízmélység nagyjából 80-90 centiméter körül van.

Miután osztálytársai kimentették a tóból, a 17 éves fiatalt a mólóhoz hozták, és elsősegélyben részesítették. Ezt követően gerincsérülés gyanújával helikopterrel szállították kórházba.

(Kronen Zeitung)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló