Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ezek a kutyusok és cicák várják Szombathelyen, hogy szerető családban tölthessék a karácsonyt

De persze csak felelősségteljesen az örökbefogadással!

Bemutatjuk most nektek a szombathelyi Fekete István Állatvédő Egyesület néhány otthonra váró kutyusát és cicáját, de szigorúan a teljesség igénye nélkül. Még több örökbe fogadható állat vár ugyanis a menhelyen, hogy szerető családban tölthessék az idei karácsonyt. Érdeklődni a menhely.fekete@gmail.com e-mail címen lehet.

Loki
Fekete István Állatvédő Egyesület - Szombathely

Loki egy 2018 októberében született nagytestű, keverék kan kutyus. Rosszul viseli a bezártságot, sokat sírdogál a kennelben. Mindenképpen kertes házban szeretne élni, ahol sokat mozoghat, hiszen nagy a mozgásigénye. Sok-sok játék és foglalkozás után pedig örülne annak is, ha a gazdi közelében, a házban is megkapná a szerető törődést, simogatást, figyelmet.

Ha sportos életet folytatsz, szeretsz túrázni, Loki az ideális társ, mert egy igazi energiabomba. Oltva, chipelve és ivartalanítva, szerződéssel fogadható örökbe.

Pacsker
Fekete István Állatvédő Egyesület - Szombathely

Pacsker egy 2019 májusában született ivartalanított, keverék szuka kutyus. Közepes testű, rövidebb lábú, viszont nagyon kedves, barátságos és szeretetéhes leányzó. Kertes házba, korlátlan bejárással fogadható örökbe, szerződéssel.

Puncs
Fekete István Állatvédő Egyesület - Szombathely

Puncs szintén 2019 májusában született ivartalanított, keverék szuka kutyus, Pacsker testvére. Közepes testű, masszív felépítésű, barátságos, játékos kutyus, aki kertes házba szeretne költözni, de korlátlan bejárása van a házba is.

Koltai
Fekete István Állatvédő Egyesület - Szombathely

Koltai egy 2019 áprilisában született kedves, barátságos kandúr cica. Szerződéssel és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.

Pihe
Fekete István Állatvédő Egyesület - Szombathely

Pihe, a kedves, bújós, eleven kandúr cica 2019 júliusában született. Szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe, kizárólag benti tartásra.

Krémeske
Fekete István Állatvédő Egyesület - Szombathely

Krémeske egy apró nőstény cica, valószínűleg úgy dobták be egy udvarra. Kezdetben kissé morci volt a csaj, nem teljesen értette, hogy megmentették, de már sokkal jobb formában van.


Fekete István Állatvédő Egyesület

Cím: 9700 Szombathely, Vízöntő u. 7.
Telefon: +36-20/297-4868
E-mail: menhely.fekete@gmail.com

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely

Tovább az oldalra