Fékezés nélkül hajtott a baleset miatt villogó fényhíddal álló rendőrautóba egy kocsi az éjszaka

A 86-oson Kisunyomnál történt hármas karambolnál volt az eset helyszíne.

Érintőlegesen ütközött a 86-os főúton álló, bekapcsolt világítású és fényhídú rendőrautóval egy Citroen személygépkocsi 2024.06.18.-án hajnalban, Egyházasrádóc határában.

A rendőrség forgalomterelést végzett egy súlyos kamionbaleset után, ami miatt több mint három órán át volt teljes útlezárás Kisunyom és Egyházasrádóc között.

A baleset nem sokkal a forgalomkorlátozás feloldása előtt történt.

Rendőrautóval ütközött érintőlegesen egy Citroen Egyházasrádóc közelében, a 86-os főúton
TM/Nyugat.hu

A személyautó vezetője kérdésünkre elmondta, hogy a Markusovszky kórházba igyekeztek, ahová fulladás miatt került be nem sokkal korábban egy kisgyermek. A sofőr látta a bekapcsolt fényhidat, de azt gondolta, hogy egy mentőautó érkezik szemből. Az előtte lámpával köröző és az autója elől félreugró rendőröket viszont egyáltalán nem észlelte az ütközés előtt.

Rendőrautóval ütközött érintőlegesen egy Citroen Egyházasrádóc közelében, a 86-os főúton
TM/Nyugat.hu

A forgalomirányítók a reflexüknek köszönhetően nem sérültek meg és a rendőrautóval ütköző Citroen utasai is karcolások nélkül megúszták az esetet. A helyszíni szemle ideje alatt a forgalom egy sávon, rendőri irányítás mellett haladt.

Rendőrautóval ütközött érintőlegesen egy Citroen Egyházasrádóc közelében, a 86-os főúton
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló