Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

10 napig féláron lehet autót mosatni Szombathelyen a megújult Zanati úti PAMO-mosóban

Korszerű technológiát és kifinomult mosóhengereket kapott Szombathely legnépszerűbb autómosója. Az újdonságokat most 50 százalékos akció keretében mutatják be a nagyközönségnek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„12 éve vagyunk nyitva, azóta folyamatosan fejlesztettünk, de a mostani felújítás igazi mérföldkőnek számít. Menjünk a mosóutcába, megmutatom miért voltunk zárva majdnem két hétig” - mondja a Zanati úti PAMO-autómosó bejáratánál Pozsogár Tibor, a Pannon Autómosó Kft. ügyvezetője.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A bejárás és a beszélgetés során kiderül, hogy jelentős technológia fejlesztéseken esett át a népnyelvben csak „mosóutcás"-nak hívott népszerű szolgáltatás.

PAMO autómosó a Zanatin
Kattintson a képre a galériához!
Mészáros D. Zsolt

Kiderült, hogy a mosóutca új padozatot és oldalfalakat kapott, de az autósokat valószínűleg leginkább a „soft-line” mosóhengerek érdeklik, amelyekből még nagyon kevés van az országban.

„Ez egészen új, 2020-as olasz technológia, ha megtapintjátok, érzitek” - biztat a közelebbi ismerkedésre az ügyvezető, és mi meg is tesszük: valóban, igencsak kellemes, puha, gumis, viledaszerű tapintása van az új tisztítófelületnek.

PAMO autómosó a Zanatin
Kattintson a képre a galériához!
Mészáros D. Zsolt

Ettől már nem kell tartania a legújabb és legdrágább autók tulajdonosainak sem, akik eddig esetleg ódzkodtak az ilyen jellegű mosatástól.

PAMO autómosó a Zanatin
Az elmúlt napokban próbaüzem volt. Láthatóan elégedettek voltak az autósok
Mészáros D. Zsolt

A vegyszerek Németországból és Olaszországból jönnek , és azokat is folyamatosan újítják, fejlesztik a gyártók – tudjuk meg.

Ugyanez érvényes a viaszra is, amit Pozsogár Tibor szerint érdemes használni, mert meg hatékonyan véd a napsugarak és az UV-sugárzás ellen.

PAMO autómosó a Zanatin
A földtalatti gépterem egy része
Mészáros D. Zsolt

Bekukkantunk a mosoda alatti gépterembe is, ahol többek között a víz lágyítása és az ozmózis történik . Ez szintén nagyon különlegesnek számít – mondja a szakember. A lágy víz a mosás második szakaszában, míg a sótalanított víz az utolsó fázisban kerül a gépkocsira. Mindez azt eredményezi, hogy a karosszérián maradt cseppek nyom nélkül tűnnek el a menetszélben .

A technológiai fejlesztés része a számlázás felgyorsítása is, aminek minden bizonnyal örülnek a céges ügyfelek.

PAMO autómosó a Zanatin
Esti fényben - Kattintson a galériához!
Mészáros D. Zsolt

Hogy pontosan mit is tud az új technológia, azt mindenki féláron kipróbálhatja:

A PAMO Zanati úti 50. szám alatti mosójában ugyanis tíz napon keresztül (augusztus 1-től augusztus 10-ig) újra nyitási akció lesz.

Nem is akármilyen.

A fent említett időszakban 50 százalékos kedvezményt ad a cég, és ez minden típusú mosásra vonatkozik!

PAMO autómosó a Zanatin
Alapból is nagyon jó árak vannak - Most 10 napig ezekre lesz 50 %-os kedvezmény - Kattintson a képre a galériához!
Mészáros D. Zsolt

Így minden érdeklődő meggyőződhet, mit tud az új szombathelyi mosó, ami a jó ár és a korszerű technológia mellett továbbra is a gyorsaság jellemez.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

(X)

Hirdetés