Nem állt meg a STOP táblánál - BMW borította fel a Suzukit

Figyelmen kívül hagyta a STOP táblát egy Suzuki sofőrje és fékezés nélkül hajtott át a kereszteződésen, Szombathelyen. Egy BMW-vel ütközött, amitől felborult és egy bababolt falának csapódott.

Mentő szállította kórházba azt a hölgyet, akit nem sokkal korábban tűzoltók emeltek ki gépkocsijának szélvédőjén keresztül. A sofőr Szombathelyen a Juhász Gyula utca irányából robogott át a Mátyás király úton a Zrínyi út felé, a STOP táblát figyelmen kívül hagyva. A kereszteződésben azonban ütközött egy szabályosan közlekedő BMW-vel.

Nem hajtottam gyorsan, 45-50 kilométeres sebességgel mehettem, amikor balról elém vágott a Suzuki. A padlóig tapostam a féket és már minimális sebességgel ütköztünk. A hölgy autóját azonban vitte tovább a lendület, felborult a kocsija és a házfal állította meg. Remélem nem esett komoly baja. Úgy láttam, nem használta a biztonsági övét, mert az anyósülésen feküdt, amikor a tűzoltók kiszabadították - mondta el a nyugat.hu-nak a BMW-t vezető férfi, aki nem sérült meg a balesetben, csak a lábát fájdította. Ő használta a biztonsági övét, így a kinyíló légzsák sem okozott nála arcsérülést.

Figyelmen kívül hagyta a STOP táblát a Suzuki sofőrje Szombathelyen
A BMW szabályosan közlekedő sofőrje hiába vészfékezett, ütközött az elé kerülő autóval
Tánczos Mihály

A rendőrség vizsgálja a kedd délutáni, 18 óra után történt baleset körülményeit, a helyszínelés teljes útzár mellett zajlott. A Suzuki sofőrjének állapotáról egyelőre nincs információnk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló