Felborult egy tűzoltóautó, miközben lakástűzhöz sietett

Az ingatlan lakhatatlanná vált.

Durrdefektet kapott, majd felborult egy tűzoltóautó Nagybarcán, a Kossuth utcában - közölte a Balesetinfó. A yízszállító autó vízszállítója egy lakástűzhöz vonult Lénárddarócra.

Forrás: BalesetInfo

A tűzoltóautó vezetője nem sérült meg, saját erejéből tudott kiszállni a járműből.

A katasztrófavédelem beszámolója szerint Lénárddarócon egy nyolcvan négyzetméteres családi ház égett a Petőfi Sándor úton, a lángokat az ózdi hivatásos tűzoltók oltották el. Az ott lakók a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták az épületet. A tűz a teljes tetőszerkezetet érintette, az ingatlan lakhatatlanná vált.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek