Kisodródott és az árokban felborult egy Opel Rábahídvégen

A Vasvár felé tartó személyautó vezetője egy erősen balra ívelő kanyarban vesztette el az uralmát a járműve felett Rábahídvégen, a Szombathelyi utcában.

A Sorokpolány felől érkező Opel vezetője egy erősen balra ívelő kanyarban elvesztette az uralmát a járműve felett. Az autó sodródni kezdett, majd a menetirány szerinti jobb oldalon árokba csapódott Árokba borult egy autó Rábahídvégen January 27. 10:04 és a tetején állt meg.

Balra ívelő kanyarban sodródott ki az Opel Rábahídvégen
TM/Nyugat.hu

Az autót vezető nő az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett. Bár nem akart kórházba menni, de a mentők kivizsgálásra a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

Mentő elől félrehúzódó járművek Sorokpolányban
TM/Nyugat.hu

Az esethez vasvári tűzoltók érkeztek, akik kerekeire állították az Opelt és kivontatták az árokból, majd egy parkolóöbölbe tolták.

A járművet vasvári tűzoltók állították a kerekeire
TM/Nyugat.hu

A járművön információnk szerint van Casco.

Balra ívelő kanyarban sodródott ki az Opel
TM/Nyugat.hu
Az autó vezetője ismerte ezt a táblákkal előjelzett kanyargós  útszakaszt .
Pályaelhagyásos baleset Rábahídvégen, a Szombathelyi utcában
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Sokkoló