Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szüreti mulatságba tartott a sofőr, motorháztetőn csúszott a VW Kemenesszentmártonnál

A fiatal nő egy balra ívelő kanyar után vesztette el az uralmát a járműve felett éjfél körül. Nem sérült meg, de a rendőrök vérvételre előállították, mivel felmerült nála az ittasság gyanúja.
Egy balra ívelő kanyarban vesztette el uralmát a járműve felett a fiatal sofőr Kemenesszentmártonnál
TM/Nyugat.hu
Kemenesszentmárton felől tartott Vönöck irányába egy Volkswagen személyautó. Éjfél körül a jármű vezetője egy balra ívelő kanyar után elvesztette az uralmát az autó felett.
A kanyar után borult fel a VW
TM/Nyugat.hu
A Volkswagen eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, majd a menetirány szerinti bal oldalon letért az útról és felborult.
A borulást megúszta a sofőr, a vérvételt nem
TM/Nyugat.hu
A gépkocsi több mint 40 métert tett meg a motorháztetőn és a szélvédőn csúszva. A járművet celldömölki tűzoltók állították a kerekeire és áramtalanították azt.
Egy balra ívelőkanyarban vesztette el uralmát a járműve felett a fiatal sofőr Kemenesszentmártonnál
TM/Nyugat.hu
Az autót vezető fiatal nő nem sérült meg a balesetben, de mivel vele kapcsolatban felmerült az ittasság gyanúja, ezért vérvételre előállították.
A sofőr sérülés nélkül megúszta, de vérvételre előállították, ittasság gyanúja miatt
TM/Nyugat.hu
Információnk szerint szüreti mulatságba igyekezett egy közeli településre. A baleset hírére a sofőr több ismerőse is a helyszínre sietett, a rendőrség távozása után az úttesten leállított autókból kiszállva beszélték meg a történteket, két kanyar között.
TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu
A rendőrök  távozásuk előtt még megvárták, amíg a fiatalok keresnek egy elakadásjelző háromszöget és azt kihelyezik.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra