Felfestették a Fidesz bűneit a DK ifjúsági szervezetének aktivistái a Békemenet útvonalára

Az akció közben rendőrök igazoltatták őket, de megállapították, hogy nem történt szabálysértés.

"Tájékoztató feliratokat" festettek fel a Demokratikus Lendület (DEL), a DK ifjúsági szervezetének aktivistái a Békemenet útvonalára - írja az ellenzéki párt közleményében.

Mindezt azért csinálták, hogy "emlékeztessék a résztvevőket a kormány bűneire." Mint írják, többek között a „Pedofidesz”, a „Sulyok Tamás bűnöző” és a „Stop akku” feliratokat írták fel az aszfaltra.

Facebook/Demokratikus Lendület

De az akció nem úgy alakult, ahogy tervezték: a festés közben "háromszoros túlerőben igazoltatták őket a rendőrök, és egy órán keresztül 6-7 villogó rendőrautóval vették körbe a helyszínt. A végén megállapították, hogy sem károkozás, sem szabálysértés nem történt, de a festéket elkobozták."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet