Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Harmadszor is gyújtogatott a nő a pszichiátrián (Frissítve)

Meggyújtott egy ágymatracot egy pszichiátriai kezelt Szombathelyen, a 11-es Huszár úti kórházban. A dolgozók nem estek pánikba. A lángok azonban újra fellobbantak. Aztán megint.

Frissítés 15:40 - Miután az előző két tűzeset okozóját visszaszállították a kórházból a pszichiátriára, egészen elképesztő módon harmadszor is ki kellett vonulniuk a mentőknek, a tűzoltóknak és a rendőröknek. A beteg nő ugyanis egyik testüregében elrejtett egy öngyújtót, amit aztán használt is, amint alkalma adódott rá.

Elvitték, visszahozták, most újból elviszik a gyújtogatót
A harmadik gyújtogatás után ismét elvitték a zavart nőt a pszichiátriáról
Tánczos Mihály

Meg nem erősített információnk alapján a pszichiátria nővérhiánnyal küzd. Egy-egy szintre mindössze két nővér jut, akik emiatt a szabadságukat sem tudják kivenni. A ma háromszor tüzet okozó nő a harmadik tűzesetnél az ágyhoz volt rögzítve, így saját élete is veszélyben forgott, nem tudott volna menekülni. Alkalmanként 5 tűzoltójármű, 2-3 mentő és rendőrautó vonult a helyszínre, összesen háromszor.

Frissítés 12:15 - Ismét fellobbantak a lángok a pszichiátrián, ugyanaz a pszichiátriai kezelt gyújtogatott ismét, csak most már egy másik helyiségben. A mentők egy lekötözött nőt szállítottak el az épületből a Markusovszky kórházba, valamint egy ápolónőt, füstmérgezés gyanújával.

Korábban írtuk

Nagy erőkkel vonultak a mentők és a tűzoltók Szombathelyen a 11-es Huszár úton található pszichiátriára. Információnk szerint egy kezelés alatt álló beteg öngyújtóval meggyújtott egy ágymatracot.

Füstmérgezés gyanújával került kórházba az egyik ápolónő
Az ápolónőt füstmérgezés gyanújával szállították kórházba
Tánczos Mihály

A kórházi dolgozók nem estek pánikba, hanem szakszerűen eloltották a tüzet. Úgy tudjuk, senki nem sérült meg és pánik sem volt. A megégett matracot a tűzoltók kivitték az épületből.

A megperzselődött matrac
A megperzselődött matrac
Tánczos Mihály

Június végén egy látogató kezdett ámokfutásba Jól kereső cégvezető a Szombathelyen meglőtt ámokfutó 2013. June 28. 07:27 ugyanitt. Éghető anyagot locsolt szét a kórház parkjában, majd rálőtt a kiérkező rendőrökre. Az őrjöngő férfit három lövéssel sikerült ártalmatlanná tenni, majd kórházba szállították, eljárás indult ellene.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Jól kereső cégvezető a Szombathelyen meglőtt ámokfutó

Megpróbálta felgyújtani a pszichiátriát és többször rálőtt a rendőrökre egy férfi Szombathelyen. A rendőrök három helyen lőtték meg. Túléli.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra