Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Továbbra is a Vas megyei állami gondozott gyerekek karácsonyi ajándékozásához kérik az iskolák segítségét

Nem pénzt kérnek, hanem segítséget az ajándékok beszerzéséhez, becsomagolásához.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kezdeményezésben részt vevő iskolától származó információink szerint az osztályközösségek jelentkezési határidejét november 30-ig meghosszabbították. A jelentkezők az alábbi cikkünkben írtak szerint a vasikaracsony@gmail.com email címre írhatják meg, hány állami gondozott gyermek ajándékozását vállalják.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Az egyik iskolától jutott el hozzánk a Gyermekvédelmi Szakszolgálat segítségkérő levele. Mint írják, iskolákat, osztályokat keresnek, akik segítenek abban, hogy 170 állami gondozott gyerek személyhez szóló ajándékhoz jusson.

Jelentkezők már vannak, de örülnének további önkénteseknek. A levélben minden részlet benne van:

Felhívás

A Vas Megyei Gyermekvédelmi Központ, Általános Iskola és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat jelen közleményével az alábbi felhívást intézi a Vas megyében működő oktatási intézmények osztályközösségeihez:

Várjuk azon osztályközösségek jelentkezését, akik tenni kívánnak azért, hogy megyénkben egyetlen állami gondozott gyermek se maradjon személyhez szóló ajándék nélkül 2018 karácsonyán!

Bízunk benne, hogy ha összefogunk, 170 állami gondozott gyermek arcára csalhatunk mosolyt a szeretet ünnepén!

A kezdeményezés célja nem pénzgyűjtés, hanem a segített gyerekek által megfogalmazott kívánságok teljesítése, ami az ajándékok beszerzését és becsomagolását jelenti.

(Az ajándékok jellemzően tisztálkodási szerek, sportszerek, játékok, pl: Karácsony Pistike, 6 éves, távirányító autó)

Az ajándékok karácsonyi műsor keretében kerülnek személyesen átadásra az alábbi intézményekben: Szivárvány Gyermekotthon Szombathely, Vörösmarty M.u.11., Ikervári Speciális Fiú Gyermekotthon, Ernuszt Kelemen Gyermekotthon Gencsapáti, Gólyafészek Gyermekotthon Gencsapáti, Rumi Különleges Gyermekotthon, Minisztériumi Központi Speciális Gyermekotthonok, Utógondozói Otthonok (Szombathely, Rum, Ikervár)

A fentiekben felvázolt kezdeményezés 15 éve működik sikeresen a Kőszegi Gyermekotthonokban, ahol minden évben 80 állami gondozott gyermek kerül megajándékozásra.

A jelentkező osztályközösségek részvételi szándékukat a vasikaracsony@qmail.com email címre szíveskedjenek megküldeni, bővebb információt az +3694514590 telefonszámon kaphatnak.

Szükséges adatok: iskola, osztály megnevezése, osztályfőnök neve, mobilszáma, email címe.

Segítségüket, támogatásukat előre is köszönjük!

Vas Megyei Gyermekvédelmi Központ
Általános Iskola és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés