3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Felhő, szél, eső – kopogtat az ősz

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 16 és 33 fok között várható, nyugatról délkelet felé haladva várható egyre melegebb idő.

Estétől nyugat, délnyugat felől vastagabb felhőtömbök érkeztek, melyekből az éjszaka során - legkisebb eséllyel a Tiszántúlon - záporok, zivatarok alakulhattak ki.

Szombaton alapvetően sok lesz felettünk a felhő, az Északnyugat-, Nyugat-Dunántúlon inkább zárt, másutt szakadozottabb lehet a felhőtakaró, sőt a délkeleti, keleti országrészben akár több órára is kisüthet a nap a fátyolfelhők mellett.

Reggel délnyugat felől kiterjedt csapadékzóna érkezik, amelyből főleg a Dunántúlon sokfelé várható tartós, intenzív eső, de a Dél-Dunántúlon és a Dunától keletre záporok, akár károkozó szélrohamokkal kísért heves zivatarok is kialakulhatnak.

Pénteken a délies szél nagy területen élénk, az Észak-Dunántúlon és a főváros térségében erős volt, majd szombaton északnyugatira fordul a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 16 és 21 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 16 és 33 fok között várható, nyugatról délkelet felé haladva várható egyre melegebb idő.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás