Feljelentették a fideszes polgármesterjelöltet, aki 5 milliót ajánlott a kutyapárt jelöltjének indulásáért

Választás rendje elleni bűncselekmény, vesztegetés és befolyással üzérkedés miatt született feljelentés.

Hartaházi Miklós, a Pestszentimrei Városrészi Önkormányzat alelnöke feljelentette a választás rendje elleni bűncselekmény, vesztegetés és befolyással üzérkedés miatt a XVIII. kerületi fideszes polgármesterjelölet, Lévai István Zoltánt - hívta fel a figyelmet a hvg.hu Hartaházi Facebook-bejegyzésére.

Mint Hartaházi ebben a bejegyzésben fogalmazott: Aki közszereplőként ilyet tesz, mint amiket L. I. Z. megengedett magának, annak nincs helye a közéletben, az méltatlanná vált a választók képviseletére, méltatlanná vált önkormányzati képviselői mandátumra. Aki ilyet tesz, annak le kell mondania mindennemű társadalmi megbízatásáról. Pont.

A feljelentésre azért került sor, mivel Lévai István Zoltán a Válasz Online-hoz eljuttatott hangfelvételek szerint ötmillió forintot ajánlott a kutyapártos Aleva Mártának, hogy induljon el a jövő évi önkormányzati választásokon, így csökkentve a jelenlegi polgármester esélyeit.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet