Feljelentették a kirúgott tanároknak ingyen „Palyaburgert” kínáló hamburgerezőt

Azt írták, álmukban nem gondolták volna, hogy a kezdeményezésük negatív érzéseket is tud kelteni.

Feljelentették a fogyasztóvédelemnél azt a hamburgerezőt, ami ingyen „Palyaburgert” kínál azoknak a tanároknak, akiket kirúgtak azért, mert részt vettek a közoktatás állapota ellen tiltakozó megmozdulásokban. Erről a Facebook-oldalukon, a korábbi bejegyzésük alá írt hozzászólásban számoltak be - írja az rtl.hu .

"Álmunkban nem gondoltuk volna, hogy az, hogy ajándékba kínálunk pár hamburgert azoknak a tanároknak, akik elvesztették az állásukat, negatív érzéseket is tud kelteni! Feljelentettek minket a fogyasztóvédelemnél, hogy miért adunk ajándék burgert a tanároknak" – írták.

A hamburgert az egyik elbocsátott pedagógusról, Palya Tamásról nevezték el, aki nem vette rossz néven a kezdeményezést, a saját Facebook-oldalán is megosztotta.

Palyaburger
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek