Félmilliós nyomravezetői díj a munkagép alkatrészeiért

Kedden hajnalban Felsőcsatár melletti földterületen csupaszítottak le egy He-Va Tip-roller munkagépet. Félmillió jár a nyomravezetőnek.

Javában zajlanak az őszi földmunkák. Kiss Tamás 2013.10.21.-én, hétfőn este 11 óráig dolgozott egy Narda és Felsőcsatár közötti földterületen és annak tudatában hagyta a lakott területektől távoli, egyébként nehezen megközelíthető helyen a HE-VA Tip-rollert, hogy másnap kora reggel folytatja a munkát, addig pedig úgysem jár arra senki. Nagyot tévedett.

A bosszús tulajdonos dolgozna, de a tolvajokat ez nem érdekli

A munkagépet reggel már lecsupaszítva találta, szakszerűen leszereltek róla nagyon sok alkatrészt és elvitték a hidraulikus csöveket is. A tolvajok érthettek ahhoz, amit csinálnak, mert a koromsötét területen profin szétszerelték a gépet és a becslések szerint kb. 1,5 tonnányi alkatrészt vittek el. Kiss Tamás feljelentést tett, biztosítása erre a gépre nem volt.

Félmilliós nyomravezetői díj a Tip-roller ellopott alkatrészeiért
Félmilliós nyomravezetői díj a Tip-roller ellopott alkatrészeiért
Tánczos Mihály

A férfi 500.000 forint nyomravezetői díjat ajánl fel annak, akinek a segítségével megtalálja az ellopott alkatrészeket. Mivel az ellopott szerszámokat szakszerűen szerelték le, ezért feltételezhető, hogy azokat nem fémtelepen akarják értékesíteni, hanem alkatrészként adnák el.

Ilyen alkatrészeket keres a meglopott tulajdonos (Illusztráció)
Ilyen alkatrészeket keres a meglopott tulajdonos (Illusztráció)
Illusztráció. Forrás: te-va.com

Kérjük Olvasóinkat, hogy ha információval rendelkeznek az ellopott alkatrészekről, vagy keddre virradóra furcsa mozgást láttak Narda, Felsőcsatár környékén, akkor hívják a meglopott vállalkozót a 30/3411-983-as telefonszámon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló