Felnyomták a győri jótékonysági sütivásárt

A Dunakapu téri vásáron a Gyermekmentő Alapítványnak gyűjtöttek. Egy "jóakaró" feljelentése után a Nébih ellenőre betiltotta a házi sütik árusítását.

Negyedszer rendezték meg Győrben a jótékonysági süteményvásárt. A kisalfold.hu újságírója a péntek esti adventi fénygyújtáskor járt az ominózus faháznál: két süteményt kóstolt, az egyik finomabb volt a másiknál - írja a lap.

Beszédes tény, hogy Győr egyik leghíresebb cukrásza ezen az estén szintén a faháznál volt, az ő édességeit is meg lehetett vásárolni jelképes áron. A Gyermekmentő Alapítványnak szánt felajánlásokat becsületkasszában gyűjtötték, a pénzt pedig egy életmentő készülékre fordították volna. A szervezők szerint érthetetlen, hogy hogyan képes valaki egy jótékonysági gyűjtést így tönkretenni, a hatóság szerint viszont szabálytalanul árulták a süteményeket, ugyanis ezek eredetét nem tudták igazolni.

A kommentek között volt olyan, ami egyetértett a Nébih intézkedésével, de jóval többen teljesen felháborodtak az eseten. "Ez hihetetlen! Pedig szombat délelőtt sütöttünk mi is a fiacskámmal sok-sok muffint, hogy délután kivigyük. Valakinek problémája volt azzal, hogy házi készítésű termékekről van szó? Ez szánalmas"- írja egy anyuka Facebookon.

A megdöbbentő ügyről ide kattintva nézhetik meg az RTL Klub videóját!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű