Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Féltéglával zúzta be az ablakot - kihívta, majd megpróbálta agyonverni a pizzást

Ma hajnalban a gödöllői rendőrök ébresztették azt a 25 éves férfit, aki néhány nappal korábban rátámadt egy ételszállítóra.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyilvános telefonfülkéből érkezett ételrendelés 2020. február 12-én kora este, a futár egy gőzölgő pizzával indult a domonyi szállítási címre - ismertette az esetet a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A közelben autózva már kezdett gyanakodni, majd miután elért a megadott utca végéig kiderült, hogy a házszám nem létezik. Félreállva próbálta a rendeléskor rögzített telefonszámon utolérni az éhes ügyfelet, amikor a vezetőülés felőli ablak hirtelen berobbant és a következő pillanatban - mindennemű szóbeli előzmény nélkül - záporoztak fejére az ütések. Két ökölcsapás között sikerült hátramenetbe kapcsolni és elmenekülni támadója elől. Útközben vette észre a lábánál landolt téglát, amivel ripityára törték az üveget. A futár arca az ütésektől, keze és nyaka a berobbant üveg szilánkjaitól sebesült meg.

A gödöllői rendőrök néhány nap alatt azonosították a támadót, a 25 éves domonyi férfit, aki ellen jelenleg két másik, garázdaság és lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt elrendelt büntetőeljárás is folyamatban van, hajnalban verték fel álmából. Vallomást nem tett, a terhére rótt bűncselekmény elkövetését tagadta.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Az őrizetbe vett férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra