Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Féltékenységből megtámadta az utcán férje szeretőjét

A fején és a hasán megütötte, haját megmarkolva ráncigálta.

A Szikszói Járási Ügyészség vádat emelt egy 52 éves nő ellen garázdaság és könnyű testi sértés miatt.

A nő 2018. november második felében a reggeli órákban férjével az Aszaló településen található egyik élelmiszerbolthoz ment a férje három üléses kisteherautójával.

A bolt mellett leparkoltak, amikor a nő észrevette férjével, feltételezett szeretőjét. Megszólította azzal az ürüggyel, hogy valamit szeretne megbeszélni vele, ezért üljön be hozzájuk, az autóba. De ahogy beült, a nő rögtön hangosan szidalmazni kezdte, majd a fején és a hasán megütötte, haját megmarkolva ráncigálta.

A bántalmazott nő csak a vádlott férje segítségével tudott kimenekülni, de vádlott is kiszállt, megkerülte az autót, és ismételten megütötte és megfejelte a sértettet.

Cselekményével csak akkor hagyott fel, amikor az eseményeket észlelő közelben tartózkodó személyek is közbeléptek.

Az ügyészség a vádlottal szemben az új büntetőeljárási törvény szerinti büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárás keretében – figyelemmel arra, hogy a bűncselekmények 3 évi szabadságvesztésnél nem súlyosabban büntetendők, az ügy megítélése egyszerű, a vádlott szabadlábon van – tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben próbára bocsátás intézkedést indítványozott.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra