Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Féltékeny volt a részeg srác, nekiesett egy másik fiatalnak Sopronban

A soproni nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt hallgattak ki egy 18 éves férfit, aki a soproni autóbusz-állomáson bántalmazott egy fiatalembert.

A rendőrségre 2021. április 5-én 19 óra körül érkezett bejelentés, amely szerint Sopronban, a Lackner Kristóf utcában, az autóbusz-pályaudvaron két férfi verekedik.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 18 éves soproni férfi – barátnője iránti féltékenységből – előzetes szóváltásba keveredett egy szintén 18 éves fiatalemberrel, majd őt több alkalommal ököllel arcon ütötte, amelynek során a sértett fiatal a földre esett és megsérült – számol be a Police.hu.

A járőrök rövid időn belül Sopronban, a Csarnok utcában található piac környezetében elfogták az ittas állapotban lévő verekedőt, majd őt a helyi rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók H. Tamást súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek

Tovább az oldalra