Eddig: 1 788 363 / 3 000 000 Ft, 90 támogató. Még5nap.
Légy része az igazságnak!

A szombathelyi Államkincstár épülete bebábozódott, kíváncsian várjuk, mi lesz belőle

A felújítások megkezdődtek.

Szombathelyen a Vörösmarty és a Széll Kálmán utca sarkán álló emblematikus épület a Magyar Nemzeti Bank fióképületeként kezdte pályafutását 1929-ben.

Megépülése óta még nem végeztek rajta átfogó felújítást. 1995-ben készítettek terveket a tető cseréjére, de végül ez is csak 2013-ban történt meg.

felújítják az államkincstár épületét
Kiss Tamás
felújítják az államkincstár épületét
Kiss Tamás

Most azonban állványok és fehér ponyva takarja el a Magyar Államkincstár épületét, remélhetőleg egy pillangó bújik majd ki a bábból.

felújítják az államkincstár épületét
Kiss Tamás

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely