Fémdobozba zárnak fiatalokat – Rejtélyes kínai videó terjed az interneten

Valóban elég kísérteties.

Csütörtök este bukkant fel a Twitteren az alábbi 45 másodperces videó, amely azóta több millióan láttak.

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Valaki a lakás ablakából azt rögzítette, hogy egy fiatal pár áll az utcán, a fiú átöleli a lányt, aki mintha sírna vagy tiltakozna.

Néhány méteres távolságban rózsaszín egészségügyi overálba öltözött emberek figyelik őket.

Majd vágás, és azt látni, hogy az egészségügyiek egy furgonon levő fémdobozba tuszkolják a fiatalokat, amelynek aztán becsukják az ajtaját.

Hallatszik, amint a fémdobozból sikolyok törnek elé, majd csend lesz.

A kínai nyelvet értő hozzászólók szerint a felvételen az hallatszik, hogy egy kislány azt kérdezi, hogy miért zárják be őket, mire az anyukája azt válaszolja: mert betegek.

De senki nem tud magyarázatot adni, valójában mi is történik a felvételen.

A Kínában terjedő koronavírusról már eddig is számos ellentmondó információ és mendemonda keringett, és ez a rövid videó nem nagyon segít eloszlatni a homályt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek