Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Gyilkossággal fenyegette a falubelieket, vasvillával támadt a rendőrökre egy zalai férfi

A bíróság ítéletet hirdetett az ügyében.

a zalai kistelepülésen élő férfira 2017 márciusában rendőrt hívott a szomszédja, mert vasvillával megfenyegette. A helyszínre érkező rendőrök már az otthonában találták a férfit, aki agresszíven fogadta őket, többször feléjük szúrt a vasvillával, majd eltorlaszolta a ház bejárati ajtaját és a padlásra menekült.

Azért, hogy a rendőrök ne tudjanak utána menni, befőttes üvegeket, téglákat, vashordót és egy öntöttvas fürdőkádat dobott le a padlásról. A hatóság emberei végül önvédelmi gázspray-t alkalmaztak vele szemben, majd elfogták.

A férfi a vele egy faluban élőket is többször megfenyegette: volt, akiket gyilkossággal, másokat veréssel, házuk felgyújtásával.

Az orvosszakértői vélemény szerint a férfit kóros elmeállapota befolyásolta abban, hogy cselekményei súlyát és következményeit felismerje.

A bíróság - az ügyészség javaslatával megegyezően - a vádlottat felmentette minden vádpont alól, és elrendelte a férfi kényszergyógykezelését. Az ítélet jogerős.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra