Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A festék már megvan, hamarosan az iskolakerítés festésének is nekifog a szombathelyi önkormányzati képviselő

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az alábbi közleményt kaptuk ma, s mert értékeljük a segítő szándékot és a kétkezi munkát, le is hozzuk.

A Szombathelyi Bercsényi Miklós Általános Iskolába járó, joskar-olai gyermekek szülei és az intézmény dolgozói kerestek fel azzal a kéréssel, hogy ha lehetőség van rá segítsek megoldani az iskola kerítésének lefestését.

A Joskar-Ola Alapítvány Elnökével Bakos Ildikóval közösen a mai napon átadtunk az iskola Igazgatójának, Beke Eszternek támogatásként 25 liter barna színű kerítésfestéket és természetesen a kerítés festésében is segíteni fogunk önkéntes munka keretében.

Örülök, hogy segíthettünk!

Kelemen Krisztián – a Joskar-Ola lakótelep önkormányzati képviselője

Kelemen Krisztián
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés