Menny és pokol - Különleges égi jelenség Szombathely felett

Csütörtökön éjjel egy hatalmas vihar vonult el a város mellett. Csapadékok nem hozott, de látványt igen.

Csütörtökön este Szlovénia felől hatalmas viharfelhők indultak útnak Magyarország felé. A meteorológiai szolgálat Vas és Zala megyére másodfokú viharjelzést adott ki.

A viharok meg is érkeztek, erős széllel és felhőszakadásokkal.

Egy darabig úgy volt, hogy Szombathelyt is kap az égi áldásból, de aztán a radaron is nagyon csúnya felhők dél felé fordultak és elkerülték a várost.

Ugyanakkor aki este 11 körül felnézett az égre, annak különös látványban volt része.

A villámok fényében kirajzolódott a viharfelhők vészjósló alakzata, miközben a háttérben folyamatos volt a távoli dörgés.

Ha ehhez hozzáadjuk a kivilágított székesegyház stabil és megnyugtató jelenlétét, akár még spirituális gondolataink is támadhattak.

A hidegfront egyébként hétfőig marad velünk, a nappali legmagasabb hőmérséklet addig nem nagyon haladja meg a 20 fokot.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás