Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Feszítővassal és gyilkossággal fenyegetőzve akarta elvinni a bontott vasat

Egy Sárvár közeli településen történt az incidens.

A Sárvári Járási Ügyészség lopás kísérlete és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki engedély nélkül akarta megszerezni a bontott fém ablakkereteket 2018 októberében egy Sárvár közeli településen

– közölte lapunkkal a Vas Megyei Ügyészség.

A vádirat szerint a vádlott a településen autózott, amikor észrevette, hogy nyílászáró csere miatt kibontott fém ablakkereteket helyeztek el egy társasház előtt az utcán. Elhatározta, hogy úgy jut pénzhez, hogy leadja az ablakkereteket a hulladékátvevő telepen, ezért megkereste a társasház közös képviselőjét és engedélyt kért a keretek elszállítására.

A közös képviselő azonban nem adta oda a 12 darab, 72 ezer forint értékű keretet a vádlottnak. A vádlott ennek ellenére elkezdte kitörni az üveget a keretekből egy feszítővassal, majd egy keretet be is rakott a teherautója rakodóterébe.

Ekkor a társasház két lakója tetten érte a férfit, és felszólították, hagyja abba, amit csinál.

A vádlott dühbe gurult, minősíthetetlen hangnemben ordibálni kezdett a két lakóval, egyiküket megveréssel és megöléssel is fenyegette, miközben kétszer feléjük ütött a feszítővassal, azonban mindkétszer megállította az ütést mielőtt az elérte volna őket, majd többször belerúgott az autójukba.

A lakók ekkor kihívták a rendőrséget. A vádlott, aki időközben az ablakkeretet kivette a járművéből és visszarakta a társasház elé, még a rendőrök kiérkezésekor is ordítozott, és azzal fenyegette az egyik lakót, hogy szétveri a fejét. A járőrök akadályozták meg, hogy a vádlott nekimenjen a lakónak.

A Sárvári Járási Ügyészség a vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására, valamint a feszítővas elkobzására tett indítványt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló

Tovább az oldalra