Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Figyelmetlenül hajtott a kereszteződésbe egy Fiat Szombathelyen, kerítésnek lökött egy Opelt

Hajnalban történt személyi sérülés nélküli baleset Szombathelyen. Az okozó ugyan megállt az Állj, elsőbbségadás kötelező! táblánál, de ezután figyelmetlenül hajtott be a kereszteződésbe.

Négy óra előtt ütközött össze egy Fiat és egy Opel személyautó a szombathelyi Szent Flórián körúton.

TM/Nyugat.hu

A belváros felől érkezett a Mátyás király utcában egy Fiat személyautó. A sofőr elmondása alapján megállt az Állj, elsőbbségadás kötelező! táblánál, először balra, majd jobbra nézett és mivel nem látott érkező járművet, ezért megkezdte az áthaladást.

TM/Nyugat.hu

Közben balról érkezett egy Opel személyautó és a két jármű összeütközött.

TM/Nyugat.hu

Az Opelt vezető fiatal nőtől megtudtuk, hogy észlelte az elé hajtó autót, ezért balra kormányozta a járművét. Az Opel az ütközéstől a menetirány szerinti bal oldalon felhajtott a járdára és kerítésnek ütközött.

TM/Nyugat.hu

Mindkét sofőr munkába indult a kijárási korlátozás ideje alatt. A helyszíni szemle alatt több percenként érkezett egy-egy jármű, így különös balszerencse a hajnali baleset.

TM/Nyugat.hu

A Fiat vezetője elmondta, hogy két éve napi szinten jár ezen az úton és nem tudja, hogyan nem vette észre az érkező járművet. A felelősségét elismerte a balesetért.

TM/Nyugat.hu

Ugyanezen a napon egy közeli kereszteződésben szintén hasonló baleset történt. Peugeot-nak perdített egy Renault-t a figyelmetlen sofőr Suzukija Szombathelyen January 19. 15:07

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra