Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Traktor hajtott kisáruszállító elé a 84-esen, mély, fedetlen kút mellett tanakodtak a roncsnál a sötétben

Tizenkét méternyi szalagkorláttal együtt repült le a 84-es főútról egy Fiat kisáruszállító.

Jánosháza felé közlekedett a 84-es főúton egy Fiat kisáruszállító, amikor Kissomlyó közelében, a menetirány szerinti bal oldalról egy traktor hajtott rá a főútra. A Fiat vezetője balra húzta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést a mezőgazdasági járművel.

TM/Nyugat.hu

A Fiat áttért a szemközti sávba, majd egy hídelemnél szalagkorlátnak és jelzőtáblának ütközött. A kisáruszállító átrepült egy vízfolyás felett, kb. 12 méter meggyűrődött szalagkorláttal a járművön, majd földet érve egy kútnak ütközött, amelynek földfelszín feletti betonelemeit messzire repítette. A jármű végül a kerekein állt meg.

TM/Nyugat.hu

A Fiat vezetője nem sérült meg a balesetben, a kisáruszállító nem ütközött a traktorral.  A sofőr helyszínre érkező hozzátartozói aggódva járták körül a sötétben a roncsot, illetve utat kerestek, ahol egy traktor majd kivontathatja az útra a roncsot.

TM/Nyugat.hu

Helyszínre érkező munkatársunk fedezte fel, hogy a roncstól nem messze ott a mély, fedetlen kút, aminek a közelében kb. tucatnyi ember mozgott, akiknek fogalmuk sem volt a veszélyről. A 112Press tudósítója a kidöntött jelzőtáblát húzta a kút fölé, majd tájékoztatta a helyszínen lévőket arról, mit fed a tábla.

TM/Nyugat.hu

A traktor végül nagy kerülővel jutott be a kukoricatábla szélére és elvontatta a Fiat roncsát.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló