Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Motor elé tolatott egy autó Vasszécsenyben

Az utolsó pillanatban vette észre a motorost a férfi, aki épp az udvarból próbált kijárni.

Kám felől Szombathely irányába tartott a 87-es főúton segédmotor kerékpárjával egy férfi, Vasszécseny belterületén azonban a menetirány szerinti jobb oldalról épp egy Fiat tolatott ki a főútra.

TM/Nyugat.hu

A motoros fékezett, de a Fiat jobb hátsó kerekénél nekiütközött a járműnek és elesett. A Fiat sofőrjének felesége elmondta, hogy a motoros nem akart mentőt hívatni, azonban a biztonság kedvéért ők ragaszkodtak hozzá, hogy lássa szakember.

TM/Nyugat.hu

A motorost a mentők kivizsgálásra kórházba szállították. A balesetet okozó járművezető kérdésünkre elmondta, hogy elismerte a felelősségét a balesetért.

TM/Nyugat.hu

Hozzátette, hogy a 87-es főút forgalma miatt nagyon nehézkes a ki- és behajtás a házakhoz. Most is körülnézett tolatás előtt és folyamatosan figyelte a forgalmat, azonban a motorost már csak az utolsó pillanatban vette észre. Nagyon sajnálja a történteket és reméli, hogy a férfi mielőbb teljesen felépül.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra