Fiatal vállalkozó a megújuló energiahasználat terjesztéséért

2014. őszén a Horváth Dávid egyéni vállalkozás 3 330 000 Ft összegű pályázatot nyert az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásában, a Fiatal vállalkozó a megújuló energiahasználat terjesztéséért című projekttel.

Pályázatom célja, hogy vállalkozásom létrehozásával a megújuló energiaforrások felhasználásának, az alternatív, költséghatékony rendszerekre való átállás lehetőségeit bemutassam, az ezáltal elérhető energiaköltség-csökkenés számszerűsítsem, a piacon fellelhető legoptimálisabb megoldásokat felkutassam, valamint az egyes forgalmazók tevékenységeit összehangoljam.

Fiatal vállalkozó a megújuló energiahasználat terjesztéséért
-

A Horváth Dávid egyéni vállalkozás, sikeresen pályázott és nyert el 3 000 000 Ft támogatást - 330 000 Ft önrésszel (90 %-os támogatási intenzitással) – vállalkozása létrehozására, a 2014. szeptember 01. - 2015. február 28. közötti időtartamra. A megvalósítás során megalapítottam vállalkozásomat a cég működéséhez szükséges eszközöket beszereztem; üzleti kapcsolatokat alakítottam ki; megszerveztem vállalkozásom piacra jutását, tanácsadást vettem igénybe. A pályázat eredményeként ügyfélre szabott megoldásokat kínálok alternatív energiaforrás felhasználásra, ennek üzemeltetését és javítását megszervezem a lakossági ügyfelek és a vállalati szféra részére egyaránt. Komplex szolgáltatás nyújtok az egyes részterületekkel foglalkozó cégek tevékenységének koordinálásával, valamint a felhívom a figyelmet a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés fontosságára.

Fiatal vállalkozó a megújuló energiahasználat terjesztéséért
-

A projektről bővebb információt a www.daveenergy.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Horváth Dávid
Tel.: + 36 30 205 2988
E-mail: info_KUKAC_daveenergy_PONT_hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

(X)