Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Annyi fiatal van intenzíven, hogy a 65-70 év felettieket nem tudják lélegeztetőgépre tenni

Az orvoskamara szerint nagyon korai lenne a nyitás.

A 40-49 éves korosztály átfertőzöttsége a legmagasabb. A harmadik hullámra csökkent az elhunytak száma az idős korosztályban, minden más korosztályban viszont nőtt. A Magyar Orvosok Szakszervezetének alelnöke szerint nagyon korainak tűnik a nyitás.

Tóth Judit az ATV Start című műsorában kijelentette, hogy egyre fiatalabbak érkeznek egyre súlyosabb állapotban a kórházba. Szerinte még szigorítani kellene, sőt, a meglévő szabályokat szigorúbban betartani.

Hozzátette, hogy az orvosok nem értik, hogy miért kommunikálják a nyitást, sokkal fertőzőbb vírusvariánsról van szó, 60-65 százalékos átoltottság helyett 75-80 százalékos kell.

Örülnek a pedagógusok oltásának, de a védettség nem fog kialakulni két héttel az oltás után - tette hozzá. A járványt nem a kórházban lehet megállítani, hanem járványügyi intézkedésekkel - jelentette ki Tóth Judit.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hírek