Fico az év végére épülhet fel

Egészségi állapota megfelel a várakozásoknak.

„Az állapota még mindig nagyon súlyos. Abban kell reménykedni, hogy nem jön közbe valami váratlan” – közölte Ján Richter a Smer politikusa a szlovák kormányfő állapotáról. A kormánypárti parlamenti képviselő a szlovák köztévének adott interjújában arról beszélt, hogy Fico állapota továbbra is súlyos, a rehabilitációja pedig legalább fél évet vehet igénybe . írja a 444.

Egy szűkszavú közleményt a besztercebányai F. D. Roosevelt Egyetemi Kórház is kiadott a miniszterelnök állapotáról. Azt írták, Fico egészségi állapota megfelel a várakozásoknak, hétfőn pedig ellenőrző vizsgálatokon fog részt venni. További részleteket nem árultak el.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek