Fidesz-kampányközpont a szombathelyi huszárlaktanyában

A város polgármesterének ez nem igazán tetszik.

"A volt huszárlaktanya épületét a város 15 évvel ezelőtt adta oda az Apáczai alapítványnak ingyenes használatba. Az elmúlt hetekben az épület egy része a Fidesz aktivistáinak kampányközpontja lett. Biztos vagyok benne, hogy a város sohasem engedélyezte, hogy kampánycélokra használják az épület egy részét.

Az alapítvány elnöke, vitéz Kovács Jenő szerint szokásjogi alapon történik a használat. Utánanézve kiderült, hogy az alapítvány csak az önkormányzat előzetes engedélyével adhatta volna tovább bérbe - jelen esetben az Országgyűlés Hivatalának. Ez nem történt meg.

Április 3. után vége lesz ennek az urambátyám világnak, és azt is biztosan mondatom, hogy ebben az ingatlanban, ahol ráadásul egy iskola is működik, nem fog többet senki kampányolni. Legyen itt inkább a helyben élőknek egy közösségi tere" – írja Facebook-bejegyzésében Nemény András.

Kampányközpont a huszárlaktanyában
Facebook
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet