Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fidesz: Ne riogasd útdíjjal az embereket, MSZP, hanem a karácsonyra készülj!

A jobboldal reagált a 86-os főút fizetőssé tételével kapcsolatos hírekre. Amik szerintük rémhírek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Így szól a közleményük, csorbítatlanul közöljük:

Sajtóközlemény

A Magyar Szocialista Párt és a Gyurcsány Ferenc által jegyzett Demokratikus Koalíció helyi képviselői, Advent 4. hetében, a karácsonyi készülődés helyett, ismét rémhírekkel ijesztgetik Szombathely és Vas megye lakóit.

Sajtótájékoztatót tartanak a 86-os útról, melyet Ipkovich György, az út ex kormánybiztosa 8 év alatt képtelen volt megépíttetni, minden hazug ígérete ellenére.

A szocialisták azt vizionálják, hogy az út majdan fizetős lesz. Azt a riogatást folytatják, amit a szombathelyi kiskert bérlőkkel már megtettek. Közel egy évig rémítgették és hergelték azzal a földbérlőket, hogy elveszthetik területeiket. A parlament azóta meghozta döntését, a bérlők természetesen tovább művelhetik kertjeiket.

Az M86-os út fejlesztését a Kormány hatalmas tempóban folytatja, az jelenleg is használható, útdíj fizetése nélkül. A Kormány későbbi terveiben sem szerepel az út fizetőssé tétele!

Felszólítjuk a Magyar Szocialista Pártot, hogy fejezze be az emberek riogatását, a megalapozatlan vádaskodást! Hagyják végre, hogy a szombathelyiek békében ünnepeljék meg a Karácsonyt!

Szombathely, 2014. december 22.
A Fidesz-MPSZ szombathelyi szervezete

Erre a szocialista megmozdulása reagáltak egyébként. Reméljük, azért szentestéig nem nyúlik a cicaharc, mert nekünk is a helyére kell faragnunk a fát!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra