Figyelem, ma több tévécsatorna is beszünteti az adását

Éjfélkor több DIGI-hez köthető csatorna is lehúzza a rolót.

Ma éjfélkor több kábelcsatorna is befejezi a sugárzását - írja a Media1 .

A csatornák mindegyike a Digi kábelportfóliójába tartozik, a megszűnés jelenleg három csatornát - a Digi Sport 1-et, 2-t, illetve 3-at - érint. A korábbi adók helyét holnaptól, vagyis péntektől a a Network4 család - melynek tagja többek közt a TV4 és a Story4 - két sportcsatornája, az Arena4 és a MATCH4 veszi át.

A kábelszolgálatató lapnak elküldött közleményéből kiderül, hogy a váltás ma éjfélkor automatikusan történik, így a nézőknek nem kell az új csatornák láthatása miatt semmit sem tenni.

A megszűnésnek ezzel egyébként meg közel sincs vége, a Digi a soprtcsaotrnák után szeptembertől a Digi World, a DIGI Life, a Digi Animal World, a H!t Music Channel, a Music Channel és a FilmNow csatornák műsorsugárzását is beszünteti.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek