3 264 611 Ft, 146 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Figyelem, napokon belül teljes egészében lezárják a szombathelyi Károly Róbert utcát

Két hétre.

Október 9-től, vagyis jövő hétfőtől teljesen lezárják majd a szombathelyi Károly Róbert utcát - írja a Savaria Fórum.

A lap szerint erre azért van szükség, mert "a felújítás megfelelő minőségű elvégzéséhez az út alapját is fel kell újítani, hogy a beszakadt részeket is helyreállítsák".

A munkák előreláthatólag két hétig tartanak majd, addig sem parkolni, sem pedig áthajtani nem lehet majd az úton. Egy ideje már a buszok is másképp járnak, Figyeljen, mostantól itt parkolhat, ha a szombathelyi Károly Róbert utca környékén van dolga September 13. 14:41 sőt, parkolni is csak a k ijelölt helyeken Jelentősen változik a buszközlekedés a Károly Róbert utca felújítása miatt Szombathelyen September 08. 17:51 lehet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet