Figyelem, vasárnap és hétfőn nem lesznek nyitva a boltok

Jobb, ha még szombaton elintézi a bevásárlást.

Jön a pünkösd, ezért vasárnap és hétfőn a boltok többsége zárva lesz - írja a Telex.

A portál azt írja, szombaton az üzletek a szokásos módon tartanak nyitva, de utána két nap szünet jön. Így május 19-én és 20-án az Aldi, az Auchan, a CBA, a Coop, a Lidl, a Penny, a Príma, a Reál, a Spar és a Tesco sem nyit ki.

Ugyanakkor a kocsmák, trafikok, a tulajdonosuk által vitt kisboltok, a 0-24-ben üzemelő helyek, a benzinkutak a boltjaikkal, az újságosok, virágosok, éttermek és szórakozóhelyek, valamint az ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak is nyitva lesznek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek