Figyeljen oda! Jövő hét hétfőtől egyirányú lesz a szombathelyi Aréna utca

Az egyirányúsítás révén így biztosítható a parkolás az óvoda felőli oldalon.

Bizottsági döntés értelmében hétfőtől, azaz november 9-től az Aréna utcába a Thököly Imre utca felől lehet behajtani a Zrínyi Ilona utca irányába - közölte a Polgármesteri Hivatal. Az egyirányúsítás pozitív hozományaként így biztosítható a parkolás az óvoda felőli oldalon parkométer (parkoló tárcsa) alkalmazásával fél órára. A kerékpáros közlekedés mindkét irányból engedélyezett.

Szilágyi József (telefonos fotó)

A Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sport Bizottság még korábban tárgyalta meg a "Javaslat Szombathely város területén forgalmi rend változtatással kapcsolatos döntések meghozatalára" című előterjesztést, és Szombathely MJV Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 18/2019. (X.31.) Önk rendelet 54. § (1.) bekezdés 25. pontja alapján az alábbi döntést hozta: a Bizottság egyetértett azzal, hogy az Aréna utca egyirányúsításra kerüljön a Thököly Imre utca felől a Zrínyi Ilona utca irányába, hogy az óvoda felőli oldalon a parkolás biztosítható legyen parkométer (parkoló tárcsa) alkalmazásával 30 perces időtartamra.

A fentieket az óvoda használatbavételét követő 3 hónapon belül kell teljesíteni, ennek időpontja 2020. november 9.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely