Figyeljen oda! Jövő hét hétfőtől egyirányú lesz a szombathelyi Aréna utca

Az egyirányúsítás révén így biztosítható a parkolás az óvoda felőli oldalon.

Bizottsági döntés értelmében hétfőtől, azaz november 9-től az Aréna utcába a Thököly Imre utca felől lehet behajtani a Zrínyi Ilona utca irányába - közölte a Polgármesteri Hivatal. Az egyirányúsítás pozitív hozományaként így biztosítható a parkolás az óvoda felőli oldalon parkométer (parkoló tárcsa) alkalmazásával fél órára. A kerékpáros közlekedés mindkét irányból engedélyezett.

Szilágyi József (telefonos fotó)

A Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sport Bizottság még korábban tárgyalta meg a "Javaslat Szombathely város területén forgalmi rend változtatással kapcsolatos döntések meghozatalára" című előterjesztést, és Szombathely MJV Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 18/2019. (X.31.) Önk rendelet 54. § (1.) bekezdés 25. pontja alapján az alábbi döntést hozta: a Bizottság egyetértett azzal, hogy az Aréna utca egyirányúsításra kerüljön a Thököly Imre utca felől a Zrínyi Ilona utca irányába, hogy az óvoda felőli oldalon a parkolás biztosítható legyen parkométer (parkoló tárcsa) alkalmazásával 30 perces időtartamra.

A fentieket az óvoda használatbavételét követő 3 hónapon belül kell teljesíteni, ennek időpontja 2020. november 9.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely