Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Figyelte a tűzoltást a gyújtogató Csepregen – kamerafelvétel buktatta le a szerelmi bánatos fiatalt

A fiatalember egy papírtermékeket, ipari csomagolóanyagot előállító üzem melletti gyújtogatással próbálta enyhíteni a szerelmi bánatát. Nagyon tetszhetett neki a látvány, mert többször elsétált a tüzet oltó tűzoltók mellett.

Szándékos gyújtogatás történt Csepregen. A Rákóczi utcai híd építéséhez használt betonvasat szövet fóliával takarta le a hídépítő, ezt gyújtotta meg a feltételezett gyújtogató, akit a tűzoltás közben kihívott rendőrök „csíptek fülön”. Egy helyi vállalkozás kamerája rögzítette az esetet. Csepregi tűzoltók vonultak a helyszínre, négy fővel – adta hírül a Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság a Facebook-oldalán.

TM/Nyugat.hu

Információink szerint egy fiatalember vezette le az elutasítás miatti frusztrációját, miután szíve választottja kikosarazta. A gyújtogatás előtt kb. egy órával egy csepregi utcába rendőrök érkeztek, ahol a fiatalember miatt volt kisebb ribillió.

TM/Nyugat.hu

A tüzes hangulatban lévő férfi ezután bukkanhatott rá a papírtermékeket előállító üzemegység előtti éghető anyagra, amit a cég biztonsági kamerájának felvétele szerint nem a szerelem heve lobbantott lángra, hanem a fiatalember. A tűzoltókat az utca túloldalán lakók értesítették.

TM/Nyugat.hu

A kiérkező csepregi önkéntes tűzoltók gyorsan megfékezték a lángokat és mivel felmerült a szándékosság gyanúja, ezért a rendőrséget is értesítették. Úgy tudjuk, hogy a biztonsági kamera felvételének megtekintésekor döbbentek rá arra, hogy a gyújtogató a tetthelyen szemlélte az oltást.

TM/Nyugat.hu

A rendőrség a közelben megtalálta a fiatalembert, akinek a csuklóján kattant is a bilincs. Kérdéseinket elküldtük a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságnak. Cikkünket később a válasszal frissítjük.

TM/Nyugat.hu

Beszéltünk egy közelben lakó férfival, aki megerősítette információinkat.

„Egy részeg férfi gajdolására ébredtem és erős füstszagot éreztem. Akkor láttam, hogy az út túloldalán ég valami. A részeg csak magával beszélte meg, hogy mit lát. Hívtam a tűzoltókat és eljártam az autómmal az út széléről. Úgy tudom, hogy a kamerafelvételen jól kivehető volt a hátizsákos férfi, amint leguggol és meggyújtja a fóliát. A rendőrök később megbilincselve visszahozták a helyszínre az ittas fiatalt, aki nem helyi, hanem egy Zala megyei városban lakik. Úgy hallottam, hogy a kamerafelvétel láttán nem tagadta, hogy ő látható a videón” – mondta el a szemtanú.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra