Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Filmek, amiktől öngyi leszel

Hogy a nagy nyári mozidömping ne csak a jó filmekről szóljon, összeszedtünk pár olyan alkotást, ami annyira bűn rossz, hogy egyszerűen nem szabad megnézni.

Sharknado - Kezdjük máris azzal a filmmel, ami annyira ultragagyi, hogy már majdnem jó, de nem, mégsem. A filmet az évek óta biztos gagyigyárosnak számító Asylum Stúdió szállította és a sztori szerint egy hatalmas forgószél annyi cápát kap fel az óceánból, ami már komolyan veszélyezteti Los Angeles lakosságát. A főszereplők között található az Amerikai Pite üdvöskéje, Tara Reid, ami igazából sem el nem vesz, sem hozzá nem ad a filmhez. Max annyit remélhetünk tőle, hogy egy-két bikinis jelenetben villant valamit magából. A Sharknadót mindenki kerülje el, jó messzire.

A Sharknado kb. ennyire komoly
web

Rémjárók – Hát nem a 2000-es évek azok, amikben Wesley Snipes kiteljesedett. A sztár körüli bírósági hercehurca, majd adócsalás miatti börtönbüntetése alaposan megtépázta hírnevét. Valószínűleg emiatt kezdett elvállalni mindenféle szemetet, mint a 2012-es Rémjárókat. Halálból visszatért ellenségek, zombik, öreg harcedzett róka és a fiatal zöldfülű párosa. Nagyjából annyi klisé van ebben a moziban, mint rántás-csomó a menzás borsófőzelékben. Reméljük Snipes tényleg szerepet kap a Feláldozhatók 3-ban, és ez visszaállítja majd régi renoméját.

Snipes céloz, lő, de nem talál
web

After Earth – Ez az a film, amiről megírtunk már mindent , amit lehetett. A kalapács használati utasításával megegyező terjedelmű forgatókönyv és a Smith-család csapnivalóan rossz színészi játéka, valamint a bűngagyi CGI-effektek összesen adják össze az idei nyár legrosszabb mozija címet kiérdemlő Föld után filmet. Az After Earth megnézése szinte fizikai fájdalmat és agytompulást okozhat, Will Smithnek pedig óriási zuhanást, aminek következtében az A-kategóriás sztárok közül lassan végleg kicsúszik.

Jaden itt még nem tudja, hogy filmjük mennyire nézhetetlen lesz
web

A kezdet kezdete – Amikor a tékás DVD-t úgy vettem ki a lejátszóból, hogy háromszor kellett visszafogni a kezem, nehogy egy és ugyanazon mozdulattal frizbiként dobjam ki az udvarra, akkor éreztem azt, hogy elértem a filmélményi mélypontra, és Jack Black ennél lejjebb már nem süllyedhet. Nemhogy vígjátékként, de filmként sem működik az az elmés ötlet, miszerint két főhősünk végigéli a Biblia tök vicces gyerek-feláldozásait és várospusztulásait. Grrr.

Ki szerint jó a Kezdet kezdete? Elég rossz arány
web

Norbit – Eddie Murphy addig volt jó arc, amíg olyan karaktereket hozott, amikben benne volt az a kisfiús csibészség, amit mi még akkor is díjazunk, ha egy hangyányit átlépi vele a jó ízlés határait. Ezért bírtuk az Amerikába jöttemet, a Dzsentlemanust, a Beverly Hills-i zsarut és amikor ripacskodni kezdett a Bölcsek kövérével, na azt már nem szerettük. A Norbit pedig pont ennek a ripacs faktornak a 45-szöröse. Csak aki tényleg azt szeretné, hogy a hívatlan vendégek fejvesztve rohanjanak haza, az tegye be a lejátszóba Murphy ámokfutását.

nem csak Murphy néz ki borzalmasan, de a film is
web

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra