Fiúk, férfiak, Angelina Jolie Budapestre költözik egy időre

A Maria Callas-filmet forgatja Magyarországon.

Három hónapon át Budapesten forgatják a Maria Callas életéről szóló filmet, amelyben Angelina Jolie alakítja a főszereplőt. Az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő ezért 13 év után, idén októberben ismét visszatér Budapestre.

A Blikk egyik forrása szerint a produkció megkereste az Operaházat mint helyszínt, ahol a munkatársaknak már jelezték, hogy várhatóak forgatási munkálatok az épületben.

A megkeresést megerősítette a lapnak az intézmény, de esetleges forgatásról felhatalmazás hiányában nem adhattak tájékoztatást. „Általánosságban elmondható, hogy a Magyar Állami Operaház ingatlanjaiban megvalósuló minden filmforgatás némi rugalmasságot kíván munkatársaink részéről, intézményünk azonban csak olyan forgatásoknak biztosít helyszínt, amelyek érdemben nem befolyásolják a színház működését, meghirdetett műsorát” – áll a Blikknek megküldött hivatalos válaszban.

A lap szerint a következő három hónapban legalább 15 napon nincs meghirdetve előadás a Operaházban, néhány időszakban több egymás utáni napon is üres a programnaptár.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű